Sarbatori fericite & La multi ani!

Merry Christmas Santa

 

Şcoala Biblică prin Corespondenţă „Vestea Bună” Botoşani urează tuturor studenţilor săi şi vizitatorilor acestui site, sărbători fericite, un Crăciun binecuvântat alături de Mântuitorul născut în ieslea Betleemului şi un sfârşit de an binecuvântat de Domnul.

Îi mulţumim lui Dumnezeu pentru faptul că aţi fost alături de noi şi anul acesta. Sperăm că ajutorul nostru a fost benefic pentru fiecare dintre dumneavoastră şi nădăjduim ca anul viitor să avem iarăşi binecuvântarea Celui Preaînalt de partea noastră în activitatea educaţională în care suntem implicaţi.

Naşterea Mântuitorului nu are nici o valoare dacă nu este celebrată cu credinţă, curăţie de inimă şi ascultare de Cuvântul Său. Apropiaţi-vă de El în mod corespunzător, pentru ca binecuvântările Sale să fie din plin revărsate peste voi cu ocazia acestor sărbători de iarnă.

 Vă rugăm să transmiteţi salutările noastre călduroase tuturor prietenilor voştrii, familiilor şi bisericilor unde slujiţi. Fie ca speranţa, dragostea, pacea, îndurarea … aduse de Hristos Domnul prin venirea Sa în lumea noastră, să vă însoţească în tot ceea ce faceţi pentru slava Lui.

Sărbători fericite & La mulţi ani!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s