Misiune in Ukraina

our bible school missionary ministry

Dragi prieteni,

Anul viitor, in prima jumatate a lunii Ianuarie, un grup de 5 persoane din cadrul scolii noastre/grupa de studiu Botosani, vor pleca pentru cateva zile in misiune in Ukraina ( undeva in apropiere de frontiera cu Romania ).

Acestia vor sluji in diferite biserici, vor efectua diverse vizite in familii impreuna cu credinciosi din bisericile unde vor sluji si vor face evanghelizare personala in satele respective.

Este primul proiect de natura misionara a scolii noastre, dintr-o serie de alte proiecte pe care le avem in planurile noastre pentru anul viitor. Am vrea ca acestia sa fie intr-adevar de folos pentru lucrarea lui Domnului din Ukraina si, de asemenea, ne rugam bunului Dumnezeu sa fie o binecuvantare pentru fratii/bisericile pe care urmeaza sa-i slujeasca.

 pray for usAvem nevoie de sprijin in rugaciune pentru acest proiect de natura misionara. Suntem constienti de faptul ca singuri nu putem face eficient o astfel de lucrare. De aceea, vrem sa avem si aportul altora in ce priveste acest proiect.

Orice efort depus pentru slava lui Dumnezeu nu va ramane nerasplatit de El. Daca un „pahar cu apa” este contabilizat de Domnul in vederea rasplatirii, darmite rugaciunile care se vor inalta spre El privind aceasta actiune misionar/evanghelistica in Ukraina.

 Daca vreti sa sprijiniti aceasta lucrare si din punct de vedere financiar, ne puteti onora cu donatiile dumneavoastra in conturile misiunii noastre. Click aici pentru a ajunge la pagina unde puteti gasi conturile noastre.

Va rugam sa specificati faptul ca donatia este pentru lucrarea de misiune a scolii biblice prin corespondenta „Vestea Buna” Botosani.

De asemenea, am vrea sa cunoastem identitatea celor care sunt dispusi sa faca o donatie. Lucrul acesta este necesar pentru a sti unde sa trimitem chitanta pentru suma donata si un scurt raport privind lucrarea de misiune desfasurata, precum si un mesaj de multumire.

Va multumim & Dumnezeu sa va binecuvinteze!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s