Clasa de studiu Botosani – nivelul avansat de studiu

 Şcoala noastră biblică prin corespondenţă a făcut un alt pas important în ce priveşte echiparea credincioşilor evanghelici în vederea lucrării de slujire. Prin harul Domnului, a fost inaugurată prima clasă de studiu cu asistenţă din partea instructorului zonal ICI România. Aceştia urmează să studieze cursurile din programa intitulată „Slujirea Creştină” – programă existentă în cadrul nivelului avansat de studiu.

Întălnirea a avut caracter organizatoric, urmând ca din toamnă ( luna Septembrie ) aceştia să se întâlnească lunar cu instructorul şcolii pentru asistenţă în vederea parcurgerii materialului de studiu şi seminarii. Atmosfera la grup este una destinsă, fiecare student fiind încurajat să interacţioneze cu ceilalţi pe parcursul lecţiilor ce urmează a fi studiate.

Gândul nostru se îndreaptă spre bunul Dumnezeu în aceste momente deosebite. Vrem ca binecuvântarea Lui să ne însoţească pe tot parcursul întâlnirilor programate de comun acord iar drumul pe care urmează să-l parcurgem împreună pe o perioadă de doi ani de studiu, să fie mereu călăuzit de Duhul Său cel Sfânt şi presărat cu experienţe care să ne întărească în credinţă şi să ne pregătească în vederea lucrării de slujire.

 

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s