Comunicare importanta …

In atentia viitorilor studenti:

  • Acolo unde exista posibilitatea corespondentei electronice, scoala noastra va trimite GRATUIT cursurile existente la nivelul de baza. Potentiali studenti trebuie sa aiba acces la un e-mail si computer pentru a primi aceste lectii biblice si pentru corespondenta cu instructorul scolii biblice.

  • Daca sunt studenti care doresc sa aiba cursurile nivelului de baza in format brosura (format 14,7/21cm, in jur de 20-25 pagini) trebuie sa plateasca contravaloarea lor (scanare, aranjarea in format brosura si imprimarea cursului). Momentan exista anumite probleme de stoc cu aceste cursuri oferite gratuit pana in prezent, de aceea am procedat la o astfel de masura administrativa (daca se vor schimba lucrurile pe viitor, atunci vom reveni la situatia precedenta referitor la gratuitate).
  • Se pot parcurge ambele nivele de studiu in paralel. Din punctul nostru de vedere nu exista nici un fel de probleme, depinde in totalitate de fiecare potential student referitor la capacitatea de absortie a materialului de studiu propus de scoala noastra biblica prin corespondenta.
  • A fost introdusa taxa si pentru nivelul de baza (sunt studenti care parcurg in paralel ambele nivele – taxa ramane cea stabilita pana-n prezent … cei care parcurg doar nivelul de baza vor trebui sa achite si acestia taxa de inscriere).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s