Despre noi

Şcoala Biblică prin Corespondenţă “VESTEA BUNĂ” este o posibilitate extraordinară de a studia Cuvântul lui Dumnezeu prin corespondenţă, fără a fi necesar să parcurgeţi cursurile de zi ale vreunui Colegiu sau Şcoală Biblică.

Este acreditată de către Source of Light International Ministries,cu sediul central in Madison,Georgia/Sua, prin filiala lor est europeană Source of Light Europe, funcţionează în cadrul Societăţii Misionare şi de Caritate – Misiunea Creştină „Andrei” şi dispune de două nivele de studiu, după cum urmează: a) Nivelul de bază – cursurile SOL ( Source of Light Ministries );  b) Nivelul avansat de studiu – cursurile ICI România ( Institutul Internaţional prin Corespondenţă – ICI România ).

Instructorii noştri au pregătirea necesară educaţiei biblice prin corespondenţă şi sunt pregătiţi să răspundă tuturor provocărilor acestui sistem de educaţie biblică.

Cursurile şi literatura creştină existente în cadrul nivelului de bază sunt expediate gratuit in format electronic (prin e-mail) fiecărui student care se înscrie în procesul de educaţie biblică prin corespondenţă. Cei care doresc sa parcurga aceste cursuri in format brosura, trebuie sa plateasca contravaloarea lor (scanare, aranjare in format brosura …). Sunt in format 14,7/21cm, in jur de 20-25 pagini si sunt usor de parcurs. Fiecare curs are o foaie speciala la mijloc cu intrebarile la care studentii trebuie sa raspunda, apoi sa le trimita catre instructorul pe care scoala il pune la dispozitie lor pe tot parcursul procesului educational.

Cursurile existente în cadrul nivelului avansat de studiu nu sunt gratuite. Fiecare potenţial student trebuie să plătească contravaloarea lor către biroul ICI România şi taxa de înscriere aferentă centrului nostru educativ, taxă ce diferă în funcţie de categoriile sociale: elevi, studenţi, pensionari, salariaţi, … fiecare potential student va primi informatii suplimentare privind costurile cursurilor din programa avansata de studiu, precum si legat de cheltuielile postale de expediere.

 

 

10 gânduri despre „Despre noi”

 1. Pacea Domnului. Mi-ar face o mare placere sa fac acest curs prin corespondenta as dori sa aflu cat costa expedierea acestui curs in USA si cum as putea sa le platesc si sa-l primesc. As dori sa il incep de la primul curs
  Multumesc anticipat
  salutari in Domnul
  Ana Paladi

 2. Doresc sa fac si eu cursurile de baza.
  Adresa mea daca e nevoie este:
  Pascalin Maria
  oras Tulcea, str. Spitalului, nr.31, bl.19, sc.E, ap.13, jud. Tulcea, cod 820180.
  Va multumesc si astept un raspuns din partea dvs. pentru ca de mult caut sa iau legatura cu oameni crestini care ma pot ajuta in cresterea mea spirituala.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

echipând Biserica lui Hristos, în vederea lucrării de slujire – Efeseni 4:11-12

%d blogeri au apreciat: