„La Multi Ani!”, scoala biblica „Vestea Buna”

 

Anul acesta, mai exact pe 12 Martie 2007, şcoala noastră biblică prin corespondenţă a sărbătorit un an de existenţă în spectrul educaţional creştin din ţara noastră. Am avut parte de bucuri şi întristări, de încurajări şi descurajări, de sprijin moral, spiritual şi financiar din partea unor creştini cu suflet mare, pasionaţi de educaţia biblică prin corespondenţă şi efectele ei în rândul credincioşilor evanghelici din ţara noastră.

La ora actuală, şcoala noastră biblică dispune de un efectiv de 47 studenţi înregistraţi în evidenţele noastre. Aceştia provin din medii sociale diferite ( elevi, studenţi, profesori, economişti, ingineri, oameni de afaceri, şomeri, muncitori, … ), din biserici evanghelice diferite, din oraşe şi judeţe diferite, însă toţi au o singură pasiune declarată în formularul de înscriere: de a studia Cuvântul lui Dumnezeu în vederea lucrării de slujire şi de a-L cunoaşte mai îndeaproape pe Mântuitorul lor, Domnul Isus Hristos.

Dragi studenţi,

vă mulţumim pentru că aţi avut încredere în noi şi în sistemul educaţional promovat de Societatea Misionară şi de Caritate – Misiunea Creştină „Andrei”, sub auspiciile căreia funcţionează această şcoală din 2007.

Ne bucurăm şi apreciem în acelaşi timp, deschiderea de care aţi dat dovadă pe parcursul procesului educaţional parcurs până-n prezent. Efortul depus de voi până acum, nădăjduim să fi avut în vieţile voastre impactul pe care vi l-aţi dorit încă de la început.

Mai avem de parcurs împreună şi alte cursuri din cele două nivele de studiu şi vrem să fim în continuare „un instrument” în mâna Domnului pentru creşterea voastră spirituală. Bisericile locale unde sunteţi membrii cu drepturi depline au nevoie de voi şi de slujirea voastră.

Sunt atâtea oportunităţi de slujire în mediul creştin din ţara noastră şi credem că bunul Dumnezeu va continua să vă folosească, într-un fel sau altul. Credincioşia, dragostea, dedicarea, supunerea şi ascultarea – sunt doar câteva dintre ingredientele care fac relaţia noastră cu El să fie una dinamică, vie şi motivatoare pentru alţii.

Rămâneţi lângă Domnul, slujiţi Lui cu credincioşie şi cu scumpătate şi fiţi gata oricând să plătiţi preţul relaţiei voastre personale cu El.

Dumnezeu să vă binecuvinteze!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s